COACH sessie

Wil jij nu, snel, simpel een liefde volle schop onder je ...

 

Of ben jij 'het' zat? Wil jij 'het' nu loslaten en een hele andere positieve wending aan je leven geven? Wil jij weer lachen om de kleine dingen?

 

Ja jij kunt snel, makkelijk, als vanzelf, van nature veranderen!

"Keulen en Aken zijn ook niet in één dag gebouwd hoor je vaak!"

Toch?! Zodra jij in je krachtstaat en je open stelt voor alles om je heen, is het ineens heel normaal en vallen alle puzzelstukjes als vanzelf in elkaar zonder moeite en razendsnel.

 

Neem contact met mij op voor een COACH sessie, vrijblijvende mogelijkheden,...

Ik vraag € 45,00 in het uur. 

 

Ik raad je 3 COACH sessies van maximaal twee uur elk en jij staat in je kracht. Jij kijkt anders naar jezelf, voelt je anders. Jij neemt vanaf de volgende dag na de sessie beslissingen vanuit een diep vertrouwen, een verbinding vanuit je zelf. Je doel is duidelijk waardoor je focus ijzersterk is, jij er voor de volle 100% voor gaat. Hier ook plezier uithaalt en je krachtig voelt in de vele dingen doet! Ja jij bent dan anders! Weetje? Zelfs je familie en vrienden gaan het je vertellen! "Goh wat ben jij veranderd, een totale metamorfose." "Je gezicht ziet er zo anders uit." "Wat een ballast ben jij verloren en een zelfvertrouwen/zelfacceptatie straal je uit." "Jij was vroeger zo druk, in je hoofd en doen." "Nu word IK zelfs rustig van je!"

 

Ieder zijn pad is anders, dus de mijne hoeft absoluut niet de jouwe te zijn! Daarom help ik je om de juiste route in jou te vinden. zodat je het verder op je eigen kracht kunt doen en de beste jij zijn.  

 

Weet je we zijn net uien. We hebben een ´Probleem´ terwijl als je het ´Probleem´ uit de weg ruimt, dan is er weer een nieuwe. dus door het buitenste laagje af te pellen, ontstaat er een nieuwe of word er een nieuwe zichtbaar. Als je de ui in tweeën snijd en de kern-oorsprong er uitsnijd. dan valt de rest ook uit elkaar. Dat is nou precies wat we met je ´Probleem´ gaan doen. Want stel je eens voor hoe zou je leven kunnen zijn zonder dit? Durf je zo te leven?

 

 

 

COACH sessie kan met klassieke 'gesloten ogen' therapie en hypnosis stijl, en ik kan ook met 'ogen open' sessie werken door krachtige communicatie gebaseerd op diverse vaardigheden en structuren.

 

Trance is er altijd, niet in de Old-school hypnosis manier maar door een paar simpele vragen die ervoor zorgen dat mijn cliënt simpel in trance gaat, zelfs al ben je resistent.

Ik werk met mijn cliënt en voor mijn cliënt.

 

Ik heb geweldige hulpmiddelen voor zakelijke klanten, zoals optimalisatie van online bronnen en externe communicatie plus moderne, op je hersens gebaseerde en emotionele doelen stellen voor het behalen van succes. Ik kan iedereen helpen die nu geholpen wil worden. Met nieuwe strategieën, positief denken, vaardigheden die jou in staat stelt te overwinnen van beperkte overtuigingen en gedrag, krijgen en genieten van succes en een echte leider zijn of een sterk individu worden.

Wat was jouw idee toen je je bedrijf ging opstarten?

Wat was je drive? Voor je verdronk of liet afleiden door de papierhandel, dagelijkse bezigheden, BTW,....

 

Ik gebruik een mix van high-class hypnotherapy technieken, modern & krachtige baanbrekende NLP en HNLP begrippen geven mij extreme diversiteit bij het benaderen van elk soort situatie, zodat ik mensen kan helpen die het nodig hebben en willen geholpen worden  

 

Mijn niet-zakelijke klanten kunnen krachtige hulpmiddelen krijgen voor het bevorderen van hun persoonlijk leven en andere aspecten van het leven. Mijn cliënten kunnen zelfs Top uitvoerders van sport, muziek of toneel zijn. Beter wil worden in wat ze doen.

De overtuiging of angst die jou tegen houd, klein houd, laat falen, die transformeren we.

Dit zijn "Cut to the bone" technieken deze gaan diep en halen jouw potentieel naar boven.

 

 C-O-A-C-H bevat nieuwe en baanbrekende vaardigheden die een trauma, ongeacht de oorsprong kan loslaten. Het heeft een bewezen groot slagingspercentage voor bijvoorbeeld, ernstige PTSS cliënten. Het kan ook helpen bij het optimaliseren van de acties met het fysiologisch lichaam.

 

Ik Coach met het beste uit verschillende werelden: combinaties van hypnose, NLP, HNLP,... 

De therapie die vloeiend, natuurlijk en gemakkelijk voor jou aan zal voelen. Het gaat verder dan jij je nu kunt bedenken. Het zorgt voor direct, snelle en blijvende resultaten.