Contact

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Of voel je van alles, heb je er geen woorden voor? 

Wil jij nu veranderen, loslaten, aanpakken, springen, lachen, gek doen,....

 

Neem vrijblijvend contact op!

 

Daniëlle de Waard

Paukenshoekstraat 15

4421 GB Kapelle

 0031 612402013

Volg mij -> Purple Energy op facebook! en je bent op de hoogte van activiteiten, beurzen waar ik op sta, open avonden, vernieuwing,.....

Kan ik je nog meer inspireren op wat voor manier dan ook!

Stuur via hieronder een email naar mij en ik beantwoord je mail!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Agenda

Woehoeeeeeee ik ga het doen!!

Ik creëer een Membership waarin ik Human Design© én ABC (Atman Buddhi Concentration - paarse bol) ga combineren met mijn tools en skills.

 

Zodat jij jezelf oprecht beter leert begrijpen (geboorte datum en tijd!) vanuit jou Type en wat daar bij komt kijken & je spiritualiteit meer ontdekken, waarbij ik je heel veel in- en outs ga leren en handvaten om er mee om te kunnen gaan vanuit jouw zijn.

 

Met meer plezier, enthousiast, power, motivatie, flow je leven, de dingen die je doet te gemoed!

 

In dit membership creëer ik een Liefdevolle-Wijsheids energie en omgeving zodat jij Spiritueel, Mind en Body kunt groeien naar een bewuster één zijn. Om in groep meer in Balans, meer in Contact met jouw Goddelijke kern te komen. Bewuster weten wie jij bent op basis van jouw Human Design Type, waardoor je heel veel herkenning zult ervaren, andere keuzes gaat maken die een ander resultaat zullen geven. Op jouw type afgestemd. Zodat je echt YES voelt van binnen uit!

Hierbij is een bepaalde rust belangrijk zodat je je Autoriteit makkelijker herkent & vlugger ontward uit je psyche.

Vanuit weten wie je bent, wat je sterke punten zijn en je valkuilen. Is acceptatie van wie jij bent veel makelijker, van daaruit kan jouw vertrouwen in je zelf en iets groters dan je zelf groeien. Hierin leer je zoveel over jezelf of je nu 20 of 60 bent sommige dingen die je nu nog niet snapt van jezelf, hierdoor dus wel! Er gaan enorm veel kwartjes vallen en vervolgens word het toepassen in je leven. Want wéééééér iets nieuws leren is leuk! Doodzonde als je het op de boekenplank laat liggen!!! Of uitstelt voor laterrrrr…… NOOIT

 

Daarom deze Membership Creëer de Stilte van Binnenuit!

 

 

Human Design© is de blauwdruk of anders gezegd jouw handleiding! Hoe gaaf is dat? Dat je eindelijk iets in handen krijgt waardoor je jezelf gaat snappen, herkennen, erkennen, accepteren, motiveren, enthousiastmeren, etc…!!!

Ik ben nog iedere dag super dankbaar dat ik hiervoor gekozen heb en hierin gedoken ben omdat ik graag enthousiast en bewust in het leven sta. Vanuit zelfherkenning en acceptatie ontstaat er ruimte voor groei…. Laat ik daar nou altijd al een tikie ongeduldig in geweest zijn en veel plezier aan de kant geschoven om veel te leren. Nu weet ik dat Ik op de eerste plaats kom, Plezier en Fun het belangrijkste zijn van daaruit komt nieuwe informatie beter binnen!!

Dus op basis van jouw geboorte TIJD en Datum, Naam en Plaats komt er een profiel uit rollen. We starten met de basis en dat is je Type er zijn 5 energie types Manifestor, Manifesting-Generator /MG, Generator, Projector en Reflector. Van hieruit word al heel veel over jou en voor jou duidelijk, je kwaliteiten, je valkuilen, je strategie, uitdagingen,…

 

Daarnaast ook je innerlijke autoriteit, want je hoofd is gemaakt om processen te onthouden, zoals hoe zet je koffie? Dat er vervolgens ook daadwerkelijk koffie in je beker terecht komt. Maar beslissingen? Nee, want je hersenen geven antwoord uit het verleden.

Ja hoe dan wel? Vanuit je lichaam & dat is voor iedere autoriteit anders en dat is terug te vinden in je profiel!

 

Dit is de basis en dit kunnen toepassen, begrijpen, weten van je zelf echt helemaal belichamen daar beginnen we mee.

 

Met als resultaat dat jij jezelf terug vind! Jouw kracht op jouw unieke manier!

 

Atman Buddhi Concentration -ABC dit zijn Paarse bol, piramide of hanger van glas.

Die uit het Al geïnitieerd en geëneregetiseerd zijn om als hulpmiddel jouw te helpen tijdens jouw spirituele groei, bewustzijnsontwikkeling & helpen jou om blokkades op psychisch en lichamelijk niveau op te lossen.

 

Door je je te verbinden met deze energie, je kunt gewoon net als een vislijn een draadje maken van jou naar de afbeelding of beeldscherm –tijdens de lives. Aanschaffen van ABC kan natuurlijk ook en dan is voelen nog makelijker.

 

De ABC ontwaakt, ontwikkelt en verhelderd in jouw de lichtkracht, dit kunnen we het beste ervaren tijdens meditatie of healing. Waarbij we ons verbinden met ons lichaam, aarde en kosmos en ons oprecht openstellen en ontspannen. Dan kan de energie golven van Rust, de ABC energie door ons heen stromen tot diep in onze cellen. Ook al heb je geen ABC thuis, zodra het jouw tijd is om de energie te ervaren voel je dit via het scherm. De Sceptische/egoïstische mens zal niets ervaren omdat die simpel weg enkel in het hoofd vertoefd. Soms kan je als liefdevolle en aanwezige mens ook niets voelen, vanuit vertrouwen en ontspanning zal dat moment komen.

 

Ik gebruik zelf de Atman Buddhi Concentration dag dagelijks omdat ik het verschil voel en ervaar in mijn bewustzijn, in de energie in en om mij heen. Ik de rust dieper en bewuster kan ervaren, dit voelt heel fijn.      

 

 

Dit Membership loopt door & start op Zondag 29 Februari.  Meer informatie zie je op de pagina van het Membership 


 

Deze Workshop organiseren we iedere 14 dagen in Hoofdplaat op Dinsdag én daarnaast op Woensdag in Kapelle.

Kom je meerdere keren mee mediteren, af en toe, of slechts 1 keer? De avonden staan op zich zelf. Je bent van harte welkom!

 

Wanneer? Dinsdag 7 & 21 januari,  4 & 18 februari, 3, 17 & 31 maart in Hoofdplaat 

                     Woensdag  15 & 29 januari, 12 & 26 februari, 11 maart in Kapelle

Tijdstip? We beginnen om 19:30uur, vanaf 19:15 uur ben je welkom! tot ongeveer 21:30 uur .


 

Zaterdag  11 en 12 januari  Spirituele Gezondheids Beurs in den Dullaert,

Sportlaan 11 te Hulst  Van 11:00-17:00 uur.  Sta ik op deze beurs met de Atman Buddhi Concentration.

 

Kijk op facebook, Follow the road to your heart  voor nog veel meer informatie!