Soulkey Therapy®

Om je leven te kunnen begrijpen, is Soulkey het uitermate geschikte hulpmiddel voor inzicht en voor het vinden van verstopte kennis. Het is hulpbron of red middel. Het is een levens veranderende ervaring voor iedere cliënt, waarbij één sessie meer trauma's kunnen oplossen. Niet zoals bij vaak meerdere 'gewone' hypnose sessies - en het kan meer fysieke problemen oplossen dan de meeste andere methodes. Het geeft u meer doel in uw leven, vertrouwen in uzelf en uw inzichten.

 

Martin Castor Petersen heeft Soulkey Therapy® ontwikkeld (2002), dit is een combinatie van exclusieve hulpmiddelen en methoden. Martin heeft dit van uit regressie therapie, ziels reizen en leven tussen het leven hypnose sessie door ontwikkeld tot Soulkey.!

 

Zijn benadering en werk hebben alleen de beste kansen gegeven voor een cliënt, om dichter bij haar eigen ziel en bewustzijn te komen, om zo te kunnen profiteren van het maximale van uw zelf ontwikkeling! De Soulkey therapie is een multi- therapy, die verschillende benaderingen en uitkomsten bied, zodat de cliënt op wat voor manier dan ook informatie krijgt. Of het nou in een vorig leven, de open haard kamer, het ziels contact, geestelijke begeleiding of in leven tussen de levens of misschien in een minder belangrijk leven. Dit leid u precies naar het pad met jouw antwoorden.!

 

Veel mensen verbinden leven tussen de levens technieken met Dr. Michael Newton en zijn best verkochte boeken. Zonder twijfel heeft hij heel veel punten verbonden, deze technieken werden al in 1930 gebruikt. 


Hierboven uitleg van Martin Castor Peterson zelf wat Soulkey Therapy® is en kan doen voor jou?!!

In deze film visuele antwoorden op je vragen. Van Edith Pieterson de Soulkey Master en de Soulkey opleider van Zuid-Nederland en België.


De Soulkey Therapy® bestaat uit de volgende onderdelen:

Geavanceerde vorig leven regressie- Leven tussen leven- Communicatie en toegang tot de ziel!

 

 Het vorig leven ervaren kan fantastisch en/of leerrijk zijn.

 

Als ziel kijk je vanaf een afstand, ben je los van fysieke problemen die bij jouw energie verbonden zijn van nu, en dat is waarom sommige mensen fysiek genezen door een vorig leven te herbeleven. Plus het feit dat de ziel het soms heel nuttig vind om zich opnieuw te verbinden met een vorig leven issue, zodat je NU de les kunt leren- en/of je spirituele zoektocht openen zodat je datgene waar je naar zoekt volledig kunt begrijpen.

Het Vorige leven regressie is niet zomaar tijd reizen. Der is zo veel informatie in deze levens dat jouw onderbewustzijn of ziel wil dat jij het ziet: stel het zelf vast, zie specifieke situatie, begrijp ziels overeenkomst, neem kennis met je mee, ervaar hoe je dat lever verliet, knip het zilveren koord van de ziel dat jou verbind met dat specifieke leven, accepteer de kennis en neem alleen de geleerde vaardigheden en goede kennis met jou.

 

Deze ervaring alleen is zo ontzettend krachtig. Plus de manier waarop we dit doen, zorgt er zo wie zo voor dat jij alles krijgt wat voor jou bedoeld is.

 

 

Vorig leven regressie

*Het loslaten van Trauma

*Ontknoping karmische beperkingen

*Je levensmissie vinden

*Herinneren van verborgen en vergeten vaardigheden en kennis.

*Werken met een relevant vorig leven 

*Het vinden van nuttige ervaringen en gegevens uit een vorige leven

*Verduidelijking ziel overeenkomsten en relaties

 

 

De mensheid heeft zich altijd al bezig gehouden met vragen is er leven na de dood? wat gebeurt er na de dood? Soulkey is neutraal naar religie en vorige overtuigingen, en verstrekt eenieder, de waarheid over hun leven.

Onze leven tussen de leven technieken brengt je er sneller, en met direct toegang tot de raad - als het de bedoeling is voor je.

Leven tussen de levens:

 

*Opnieuw verbinden met je zielsbewustzijn

*Inzicht in het doel van je leven en waarom je dit leven hebt gekozen

*Spirituele upgrade en doel

*Structuur en ziel groep

*Spirituele begeleiding

*Inzichten in de oorsprong en het doel van de ziel

 

Deze technieken gecombineerd met andere hulpmiddelen in Soulkey, maken dit de reis dat jouw leven veranderd en de manier dat je der naar kijkt.

 

  

Communicatie en toegang tot de ziel

Met zonder enige eerdere ervaring met Healing of communicatie op een spiritueel en/of ziels niveau, ben je instaat dit allemaal te beheersen/ervaren door middel van Soulkey sessie. Hoe? Nou omdat de Soulkey je verbind met je ziel, en als ziel is dit iets iedereen beheerst op een hoog niveau. 

 

De communicatie is op verschillende niveau's

*Communicatie met zielen waar je contact mee hebt gehad in vorige levens

*Communicatie met dierbaren die zijn overgegaan in dit of vorige levens

*Communicatie met andere zielewezens of entiteiten die verbonden zijn aan jou

*Communicatie met je 'Poortwachter'- degene die je ontmoet elke keer als je naar de andere kant reist

*Communicatie met je 'Spirituele Raad' 

*Communicatie met de zielen van mensen die een onderdeel zijn van jouw huidig leven

 

Tijdens de communicatie in een Soulkey sessie, zul je een natuurlijk en gemakkelijk kanaal zijn voor communicatie of interactie met andere wezens. Het zal je informatie, duidelijkheid en details geven. Met de begeleiding van Daniëlle de Waard is het een geweldige ervaring, en de gelegenheid om te profiteren van de kennis die uw ziel heeft, en anderen ook.

De healing waar we mee werken in Soulkey is genaamd 'Sitha'. Dat  is de naam van de energie, de frequentie en oorsprong. Sitha healing is in een ver verleden ontstaan, maar werd in 2006 opnieuw gechanneld tijdens een 'Leven tussen leven'sessie in Engeland. Deze healing heeft bewezen zeer krachtig te zijn.

 

Kenmerken

*Lichamelijke en geestelijke bevrijding

*Lichamelijke en geestelijke genezing & optimalisatie

*Initialisatie van jouw eigen helende kracht

*Opening van spirituele communicatie en vaardigheden

*Kennis maken met jou gidsen en helpers

*Contact met je ziel op meerdere niveau's 

 

 Een sessie kan veel impact hebben en ook eventueel veel tijd in beslag nemen. Plan daarom die dag niets anders. En bij thuiskomst, ontspan en doe even niets meer. alleen genieten!

 

Ps. Je mag de sessie opnemen als je dit fijn vind, het kan wel zo zijn dat bepaalde stukken ruis worden. Weet dat alle informatie die je nodig hebt tot je komt op precies het juiste moment en tijd. Dus kan het makkelijk zijn dat bepaalde informatie na een week of een maand ineens in je gedachten schiet. Ik maak notities van de sessie, zodat ik later in de sessie bepaalde details met elkaar kan linken.

 

Deze methode is niet geschikt voor mensen die:

*Drugs gebruiken 

*Antidepressiva gebruiken

*Of een geneesmiddel gebruiken in verband met psychische stoornissen